Klapa – Kusinen Auto | MSC !säännöt !sponsori

Please log in or register to like posts.
Video

Tervetuloa Klapan striimiin ja muistakaa käyttäytyä asiallisesti! Turha trollaaminen / spämmääminen johtaa 5 minuutin jäähyyn. Lippuja banaanisaarille jaetaan myös pahimmille huutelijoille suoralla kädellä.

Jos haluat tukea Klapan toimintaa:

► Ryhdy sponsoriksi: https://www.youtube.com/channel/UCyDLhLCC7rN9Ij4T5hpsLRQ/join

► Lahjoitukset ovat täysin vapaaehtoisia: https://streamlabs.com/KlapaVideos

► Kauppa https://reddyshop.co/klapashop/

Discord: https://discord.gg/pqGcTW6

Ikä 26
Tampere
En näytä naamaa
Ei ole autoa

Yksi kommentti “Klapa – Kusinen Auto | MSC !säännöt !sponsori

  1. En ole kummitustalon renkailla saanut satsumaa leimattua, mutta Klapalla näytti menevän läpi. Ainakin 2 kertaa pystyy auton katsastaa ja tokalla kerralla on mainos uusinta katsastuksesta postilaatikossa. Kolmatta kertaa en ole voinut katsastaa satsumaa ainakaan vielä, koska se vaihtoehto poistuu käytettävistä. Olettaisin, että ne kilvet löytyy vaikka MSC Editorin avulla ja satsuma olikin jo valmiiksi katsastettu. Rekisterikilpien nimet pelin save tiedostossa on regplatefront ja regplaterear. Rekisterikilvet löytyy samoilla nimillä, myös editorin karttanäytöltä.

    Nyt, kun aloin miettiä, että voisinko tehdä uuden save tiedoston, mutta sitten pomppasi steam cloud, joka tekee varmuuskopioita save tiedostoista, eli se voi muuten aiheuttaa yllätyksiä ja ongelmia, jos se toimii käskemättä ja kertomatta mitä on tekemässä. Ainakin steam cloud ruudun kohdalla pitää pysähtyä ja miettiä mitä on oikeasti tekemässä tai sallimassa. Samalla ihmettelin, kun uuteen saveen tuli kaksi tiedostoa vaikka koko kansio oli tuhottu, eli ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi jäi se, että Steam cloud teki sen tempun, että se kopioi tiedostot pilvestä, minun tietokoneelle. Kaiken lisäksi ne tiedostot oli erinimisiä mitä itse peli käyttää, mutta alku oli sama, kuin save tiedostossa. Vanha save kansio on kopioitu eri paikkaan ja tuhosin siis kaiken, mutta silti tapahtui näin, vaikka alkoi ihan uusi peli. Juuri noissa tiedostoissa oli käytetty save tiedoston nimeä ja sen perään oli laitettu "-" ennen ".txt" päätettä ja tekstiä viivan perään. Hmm kopioiko steam cloud backup tuollaiset tiedostot palvelimelle. Meinaan alkaa tuntua siltä, että näin tapahtuu, koska tuntuu oudolta, että miten ne muuten voisi ilmestyä uuteen save kansioon. Tuo voi selittää sitä, jos save tiedostot yli kirjoittuu toisella tiedostolla, eli kyseessä ei välttämättä ole bugi vaan toiminto joka on automaattinen. Koska sama tiedosto on jo save kansiossa olemassa steam kysyy haluanko kopioida sen pilvestä tai kopioida save tiedoston pilveen, mutta jos sitä tiedosta ei löydy save kansiosta steam cloud kyselemättä kopioi pilvestä save tiedoston save kansioon. Kolmas vaihtoehto on olla tekemättä mitään, mutta silloin peli ei käynnisty.

    Mahdollisesti voi toimia tekemällä backup savet normi save kansioon save tiedoston nimellä laittamalla "-" tiedoston perään ja vaikka tekstiä plus numero. Tiedosto päätettä ei kannata muuttaa miksikään, niin steam cloud saattaa imaista sen sisään pilveen talteen. Olen tehnyt yli 10 vuotta sitten softa testausta ja tämä pistää silmään heti. Sitä alkaa automaattisesti miettimään mahdollisia vaihtoehtoja ja syitä. Tämä tuli nyt siis mieleen, että näin peli saattaa toimia, mutta en tiedä onko pelintekijä ja steam ajatellut tätä. Samalla saattaa selittyä se mitä tapahtui muutama streemi takaperin, jos save kansiossa ei ole save tiedostoa, niin cloud backup ei kysy mitään ja lataa pilvetä tiedoston save kansioon. Tietysti alkaa tulee jo mieleen, mitä jos steam cloudista loppuu tila, koska siellä on liikaa tiedostoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *