Klapa – My Summer Car #565 | Ilmoitustaulu Kylällä + Infoa! | "Uusi Päivitys"

Please log in or register to like posts.
Video

Pitkästä aikaa kusiautoa videon muodossa! Tsekataan ajat sitten tullut päivitys ja kerrataan kanavan tilannetta. Videolle 98 tykkäystä?

►Ryhdy kanavan sponsoriksi! https://www.youtube.com/channel/UCyDLhLCC7rN9Ij4T5hpsLRQ/join

►Fanikauppa:
https://reddyshop.co/klapashop/

★Klapa Somessa:

►Instagram: https://www.instagram.com/kl4pa/?hl=fi
►Twitter: https://twitter.com/Klapa_
►Steam: http://steamcommunity.com/id/juhisz94
►Discord: https://discord.gg/pqGcTW6
_________
★Tilatkaa kanava ihmeessä: http://www.youtube.com/user/KlapaVideos?sub_confirmation=1

Outro: https://tajukangas.bandcamp.com/releases

Toinen Outro:

Music by: https://www.soundcloud.com/ikson
Track: https://www.youtube.com/watch?v=oOGa-bxPloA
________

#klapa #MySummerCar #msc

10 kommenttia “Klapa – My Summer Car #565 | Ilmoitustaulu Kylällä + Infoa! | "Uusi Päivitys"

  1. Joo, aika hyvin puit omat tunteet myös siinä videossa. Nykyään tulen YouTubeen katsomaan videoita (ei streamejä), ja Twitchissä menee aika paljon aikaa seuraten ihmisten streamejä. Sponsorina kuitenkin pysynyt vaikka en ole aktiivisesti ollut streameissä pitkään aikaan. Ja kuten Vesa totesi siinä myös kommenteissa, niin peli vaikuttaa asiaan myös 🙂 Ja mieti nyt oikeasti sitä siirtymistä sinne Twitchiin, saisit varmasti vähän toisenlaista yleisöä kuin YouTubessa. Ja ihan vain hyvällä asialla! Cromiz vetää jo ihan hyvin siellä esim..

  2. Ei kannata vidioita väkisillä tehä mut kyl kiinnostais nähä uus save summer caarista.. Mut ei tosiaan väkisillä kannata tehä jos ei oo motivaatiota.. Mut jos motivaatiota löytyy nii varmaa moni muuki summer caaria haluais nähdä? Mut kannattaa tehdä sitä mitä ite haluaa eikä pelkästään sitä mitä kahtojat haluaa.. Summer caaria tosiaan on tehty vaikeemmaks mut sen myötä myös realistisemmaks ainaki joiltakii osin.. Summer caari elää kaikkien klapan fanien sydämmissä aina.. Mut tosiaan ite kannatan tuota et teet vidioina uuen saven summer caarista koska kyllähän tätä legendaarista sarjaa pitää jatkaa? jos jokunen modi käyttöön esim just mummon autoo matkapuhelinta yms nii saattais tulla mielenkiintosta.. Ja sit sellanen joku custom save mis erilainen alotus tyylii et satsuma on paskana jossai ojassa yms.. Vois olla mielenkiintosta? Mut klapa tekee jos klapa haluaa..

  3. Tehe uus save mä ainaki kattoisin mua ei haittaa että se on samna toistamista ja mun kaveriki kattois.

  4. Striimejä olen katsonut paljon, mutta aktiivinen keskustelija en ole koskaan ollut. Meininki on aika ankea nykyään. Huomaa kyllä, että Klapaa rassaa kiristynyt tilanne aika paljon: vitun viljely lisääntynyt selvästi, vastaukset asiallisiinkin kysymyksiin ja ehdotuksiin on liian usein tylyjä ja vittumaisia (mene ite, pelaa ite jne.) sekä yleinen turhautumisen taso on korkea. Videot taas ovat pääosin edelleen hyviä ja lepposia. Vuorovaikutustilanteissa (striimeissä) tuo turhautuminen näyttää korostuvan.

  5. Eihän sitä aina jaksa jos ei ole motivaatiota ja toiseksi kun pelit ei päivitä aina silloin kun haluaa mutta ei siinä mitään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *