LaeppaVika – Eksynyt kemisti – Minecraft HC osa 5

Please log in or register to like posts.
Video

Tässä jaksossa koetaan pieni takaisku, mutta se ei menoa onneksi haittaa! Opettelen hieman lumouksien ja alkemian saloja sekä seikkailen syvemmälle NETHER FORTRESSiin. Joka ikisellä pelikerralla edetään kohti lopullista maalia. Mitä tällä kertaa saavutetaan? Ota selvää!

► LaeppaVika tekee aktiivisesti yhteistyötä ROCCAT-oheislaitetuottajan kanssa.

Twitch:
http://www.twitch.tv/LaeppaStream
Twitter

10 kommenttia “LaeppaVika – Eksynyt kemisti – Minecraft HC osa 5

  1. Ehdottaisin, että tekisit "loputtoman veden lähteen" sinne potion paikalles. Se tehään niin että, kaivaa 2×2 kolon ja laittaa vettä ämpärillä vastakkaisiin kulmiin. Ei sitten tarvitse juosta veden äärelle jotta saisi vettä.

  2. Vinkki: Shearseilla saa paremmin lampaista villaa ja niillä voi collectaa puiden lehtiä, lehdille ei ihan hirvesti kai ole käyttöä mutta niitä voi käyttää koristeina ja mahdollisesti PvE:ssä voit tehdä nopean seinän/esteen josta näkee läpi ja joka on helppo kerätä takaisin jälkeenpäin.

  3. Tunnut käyttäytyvän asiallisemmin näissä videoissa kuin esim striimeissä. Onko tähän syynä mahdollinen nuorempi yleisö minkä saatat kerätä koska kyseisellä pelillä on paljon alle 13 vuotiaita faneja?

  4. kysymys seuraavaan videoon 🙂
    tunnistetaanko sua paljon turussa/muualla? jos/kun tunnistetaan, miten haluaisit, että ihmiset reagoi? tykkäätkö, että tullaan kunnolla juttelemaan, nopea kommentti ohimennen vai kenties jätetään kokonaan rauhaan? tuli mieleen kun oon muuttamassa kohta (takaisin) turkuun opiskelemaan :p

  5. Strength potion on kova siihe vaa blaze rodistaa saa sellase ihme lieskan ku laitat crafting tabeliin ja sit upgradeet sitä redstonen sijasta sokerilla nii se on strenght 2 potion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *