LaeppaVika – Onni onnettomuudessa? – Minecraft HC osa 10

Please log in or register to like posts.
Video

Joskus elämässä käy silleen hassusti, että kaatuu maahan. Täytyy vain muistaa nousta yhden(1) kerran enemmän ylös!

► LaeppaVika tekee aktiivisesti yhteistyötä ROCCAT-oheislaitetuottajan kanssa.

Twitch:
http://www.twitch.tv/LaeppaStream
Twitter

10 kommenttia “LaeppaVika – Onni onnettomuudessa? – Minecraft HC osa 10

 1. En tiiä ootko vastannu näihin, mutta ajattelin kysyä vähän musiikkiaiheisia kysymyksiä.
  1. Minkälaista musiikkia kuuntelet?
  2. Osaatko soittaa jotain soitinta? Lisäkysymyksinä kuinka kauan olet soittanut, mistä innostus siihen lähti ja oletko soittanut jossain yhtyeessä?
  3. Suosikki artistit/bändit?
  4. Suosikki albumit?
  5. Ja lopuksi suosikki biisit?

 2. Älä perkele tutki niitä luolia hc:ssä tee vaa yks iso oma kaivos kato vaikka joku malli netist. Tolla tyylillä ei nimittäin tuu kesää

 3. kysymys: Mitä Rauski toivot tulevaisuudelta ? Mitä haluasit oppia seuraavaksi elämässäsi? Jos voisit muuttaa maailmassa yhen tai useamman asian , minkä muuttaisit?
  like nii rauski näkee

 4. Vinkki: Kannattaa tehdä tuttavuutta mehiläisten kanssa. Lasipullolla saa kerättyä hunajaa mehiläispesästä, kun se näyttää erilaiselta ja tiputtaa hunajaa. Hunaja toimii kuin maito paitsi että se vie nälkää pois ja mahtuu 16 stackkeihin. Keritsemällä mehiläispesän, kun se on hunajaa täynnä saa hunajakennoja, joilla voi valmistaa oman mehiläispesän ja siihen voi kukalla houkutella mehiläisiä. Mehiläiset seuraa sua, jos pidät kukkaa kädessä ja ne saa tekemään pikkumehiläisiä myös kukilla. Kuljetat mehiläisen sun omatekoisen pesän luokse, niin ne alkaa keräämään sinne sitä hunajaa. Pesän alle pitää laittaa nuotio ja nuotion päälle matto, niin mehiläiset ei käy kimppuun kun keräät hunajaa tai kennoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *