MKGamerr – Pokémon Moon #24 Pokémon Avaruudesta?!?

Please log in or register to like posts.
Video

Hitto, kyllä tämä jakso on kohdannut teknisiä ongelmia! Ensimmäiseksi osa ääniraidasta vääristyy sähkövian takia ja yrittäessäni korjata tätä v-mäistä ongelmaa, edittiohjelma kaatuilee yhteensä kuusi kertaa koko editointiprosessin aikana. Toiseksi, kun tästä sai aika jees videon kasaan, Youtube päättää itsestään poistaa tätä videota KAHDESTI sen tubeen ladattuani?!? Ei hajuakaan miten tällainen on edes mahdollista ja ei, ei tekijänoikeusnootteja tai mitään… video on vain kahdesti kadonnut jonnekin bittiavaruuteen :/… tosi outoa. Toivon mukaan tämä nyt edes näkyy ja pysyy täällä!

Tässä jaksossa jätämme (ainakin toistaiseksi) Akala Saaren taaksemme ja siirrymme pikkuhiljaa kohti kolmatta saarta! Kuitenkin, ennen sitä poikkeamme Aether Paradisessa, jossa TODELLAKIN näkyy ja tapahtuu mielenkiintoisia ja mystisiä asioita…

Alussa käyttämäni musiikki: Pokemon XYZ Music: Ash-Greninja Theme

Facebook: https://www.facebook.com/pages/MKGamerr/457997457555711
Deviantart: http://mkgamerr.deviantart.com/
Sähköpostiosoite lötyy kanavani ”Tietoja” kohdasta.

10 kommenttia “MKGamerr – Pokémon Moon #24 Pokémon Avaruudesta?!?

  1. Toivon mukaan tää nyt pysyis tubessa… Ja ai niin; Koittakaa olla spoilaamatta etenkin tämän jakson sisällöstä (mut ihan ylipäätänsäkin)! TOSIN, olisi kyllä mukava tietää mikä ihme ton Ultra Beastin tyypitys oli… näin kun en oo selvittänyt asioita tai mitään, veikkaisin Poison/Water tyypitystä mut saa siis kertoa jos se on jotain muuta tyyppiä, sellainen spoili ei tosiaan haittaa ^^.

  2. tää pressa on vähä kyl kärähtäny, sä joudut taistella sitä 2 kertaa pelin aikana, se aikoo "yhdistyä" ton oudon pokemonin kaa nimeltä Nihilego, anteeksi jos pilasin pelijännityksen. vaan sanon että kun lähtee ula ula saarelta, joudut taistella iha jumasti aether työntekijöitä, guzman, ja Lusaminen itse. pressalla on clefable, milotic, bewear, mismagius, ja lilligant.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *