MKGamerr – Pokémon Moon #27 Kohti Korkeuksia!!

Please log in or register to like posts.
Video

Tässä jaksossa tutkitaan Route 10:iä, törmätään numskulleihin taas ja lähdetään kohti Mt. Hokulanin huippua ja Observatoriota!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/MKGamerr/457997457555711
Deviantart: http://mkgamerr.deviantart.com/
Sähköpostiosoite lötyy kanavani ”Tietoja” kohdasta.

10 kommenttia “MKGamerr – Pokémon Moon #27 Kohti Korkeuksia!!

 1. Kuvaussetin viimeinen osa sitte. Tällä viikolla on paljon duunia, joten aika on vähissä enkä tiiä miten saan muit videoit tehtyy loppuviikolla, mut näin vaa että tiedätte :D.

 2. (Varoitan siitä että käytän monia englanninkielisiä termejä, koska en enää osaa Suomea yhtä hyvin kuin Englantia, sillä en aktiivisesta kommunikoi Suomella uvu'' Spoiler-free kommentti on, tosin~)

  Itse katsoin Mirai Nikkin muutama viikko sitten, ja melkein revin hiuksia päästäni huonon toteutuksen takia. Mirai Nikkillä oli niin paljon potenttiaalia, ja anime adaptaationsa ei osannut näyttää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Don't get me wrong, Mirai Nikkillä on upeaa character developmenttia, kiehtova konsepti, ja niin edelleen; Sakae Esuno selvästi tiesi, mitä teki. Valitettavasti en voi sanoa samaa hänen työstään tehdystä anime adaptationista. Minulla ei ollut suuret odotukset animesta alunperinkään, nimenomaan sen suosion takia. Mainstream animet sattuvat olemaan kovin liikaa ylistettyjä, joten en odottanut animen olevan yhtä hyvä kuin alkuperäismateriaali. Ja olin aivan oikeassa.
  Animessa oli hyvätkin puolensa, tietenkin. Ääniefektit olivat on point monessa kohtauksessa, ja OPt ja EDt olivat varsin hyviä (kyllä, jopa molemmat OPt, vaikkakin kaikki mishearaa ensimmäisen lyriikat, kaunista, ja toisessa ei oikein ole lausuminen kohdallaan. Se ei kuitenkaan ole animestudion vika millään tavalla), näin mainitakseni jotain. Anime oli ihan varmasti upea kokemus niille, jotka eivät ole tutustuneet alkuperäismateriaaliin etukäteen, mutta ei läheskään kaikille niille, jotka ovat. Itse luin Mirai Nikkin pari vuotta sitten, joten tiesin jo valmiiksi, mitä odottaa.

  Animen huonoja puolia oli paljonkin, mutta eivät välttämättä ole niin näkyviä, jos et katso kriitikon silmällä, eikä niitä voi välttämättä edes selittää, jos et ole tutustunut alkuperäismateriaaliin. Pacing oli all over the place, honestly; Around 12h lukeminen ahdetaan kahdeksaan tuntiin animea, neljä tuntia jää kokonaan pois. Mirai Nikkin tapauksessa nämä neljä tuntia olivat aika kriittisiäkin, sillä kaikki filleri joka auttaisi tapahtumien flowssa, on heitetty ulos ikkunasta. Mirai Nikkissä ei ollut lähes ollenkaan filleriä to begin with.
  Se, mikä kaikista eniten ei toiminut, oli Yuno itse. Tämä ongelma ei ollut toteutuksessa, vaan ihan vain animen conceptissa. Yuno ei ollut yhtä uskottava kun hänen kuuli puhuvan, ja hänen persoonallisuutensa tulee liian paljon esiin liian aikaisin, voisi sanoa.

  TL;DR – kyllä, Mirai Nikki on mestariteos; mutta suosittelen mangaa paljon lämpimämmin kuin animea. Minulla ei ole mitään heitä vastaan jotka kyseisestä animesta pitävät, of course, kriitikkona olen kuitenkin itse sitä mieltä, että alkuperäismateriaali olisi the preferred way to introduce yourself to it. :>

  Also, Akise ja Minene ovat tyyliin jokaisen lempihahmot, että juu…. Pidän kyllä kyseisistä hahmoista itsekkin, mutta en yhtään ollut yllättynyt kuullessani sinun sanovan niin. :,DD

 3. Mirai nikki on yksi suosikki anime vaikka katoinkin kauan sitten 😀 Yuno on kyllä hahmo mitä EI vaan voi unohtaa XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *