MKGamerr – Pokémon Moon #3 Pichu Hyppii nenille-Festivaali…

Please log in or register to like posts.
Video

Pichu OP *Arceuksen tunnari soi taustalla*. Hmm, jo kolmas jakso kolmeen päivään? Pitäiskö rauhoittua?… Hmm… tallella on vielä neljäs jakso. Noh, kaipa sitä Pelien Salaisuuksia voisi vähän aikaa pysähtyä katsomaan tässä ;).

Tässä jaksossa mennään siis kohti Festivaalia ja saadaan jotain voimaa sisältävää palkkioksi… ja meidän Äitimme on kyllä oikeasti aika jännä tyyppi. Ja Hau. Mut molemmat chillejä 8).

Facebook: https://www.facebook.com/pages/MKGamerr/457997457555711
Deviantart: http://mkgamerr.deviantart.com/
Sähköpostiosoite lötyy kanavani ”Tietoja” kohdasta.

10 kommenttia “MKGamerr – Pokémon Moon #3 Pichu Hyppii nenille-Festivaali…

  1. Kiva lets play -pelaillu ja peli vaikuttaa ihan mahtavalta! ^^ (Tosin onhan tuossa se huono puoli, että melkein kaikessa opastetaan jne. X/) Mietin, että voikohan tuota nebbyn pokemonlajia pyydystää mistään, koska olisi kiva saada sellainen. 😀 Aiotko muuten yrittää napata Shiny pokemonin/pokemoneja? En spoilaa mitään, mutta tässä pelissä se on helpompaa yhdellä tavalla, en muista oletko jopa sen itse maininnut jossain aikaisemmassa jaksossa tai ylipäätänsä puhunut jotain shinyista ? 😀

  2. Pokemon care ei vaikuta happinessiin, vaan sydämien määrä vaikuttaa pokemon amien tapaan saadun xp:n määrään (2 sydäntä) ja sellaiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *