MKGamerr – Pokémon Moon #52 ALOLAN MESTARI! (FINALE)

Please log in or register to like posts.
Video

Ja näin, Pokémon Moonin MAIN STORY-LÄPIPELUU (ja maratoni) PÄÄTTYY. POSTGAME-LÄPIPELUU JATKUU MYÖHEMMIN, KUN SEN AIKA ON. Nyt, tulen tarvitsemaan paljon aikaa siihen, että saan laitettua seuraavat hommat käyntiin kunnolla. Olen sitäpaitsi 38 asteen kuumeessa tällä hetkellä, joten sitä suuremmalla syyllä, pyydän teiltä kärsivällisyyttä. On aika alkaa pikkuhiljaa toteuttamaan oleellisia muutoksia, mitä olen harkinnut tarkasti, varmasti ja pitkään.

Mun täytyy sanoa: Pokémon Sun/Moon on varmaan TOISEKSI suosikki Pokémon Sukupolveni. Kokemus oli samaan aikaan raikas tuulahdus uusia ja kiinnostavia asioita, kuin myös sitä samaa vanhaa hyvää Pokémonia! Gamefreak oli onnistunut luomaan erityisesti todella hyvän Pokémon pelin juonen ja hahmojen kehityksen kannalta. Kiitos kaikille tätä läpipeluuta katsoneille!!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/MKGamerr/457997457555711
Deviantart: http://mkgamerr.deviantart.com/
Sähköpostiosoite lötyy kanavani ”Tietoja” kohdasta.

10 kommenttia “MKGamerr – Pokémon Moon #52 ALOLAN MESTARI! (FINALE)

  1. Ja näin, Pokémon Moonin MAIN STORY-LÄPIPELUU (ja maratoni) PÄÄTTYY. POSTGAME-LÄPIPELUU JATKUU MYÖHEMMIN, KUN SEN AIKA ON. Nyt, tulen tarvitsemaan paljon aikaa siihen, että saan laitettua seuraavat hommat käyntiin kunnolla. Olen sitäpaitsi 38 asteen kuumeessa tällä hetkellä, joten sitä suuremmalla syyllä, pyydän teiltä kärsivällisyyttä. On aika alkaa pikkuhiljaa toteuttamaan oleellisia muutoksia, mitä olen harkinnut tarkasti, varmasti ja pitkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *