MKGamerr – Tube Q&A #3 Mielipide niilo22:sesta ja muuta

Please log in or register to like posts.
Video

Yees, Tube Q&A (ylipäätänsä videot lol) jatkuu sairastelun, työpaikkakuvioiden, bugien yms. jälkeen viimein ja noh, eipä sen kummosempii kuin otsikossa, aika chilli setti täst tuli. Pieni vihje muista kyssäreistä: Nostalgiaaa ;D.

niilo22: https://www.youtube.com/user/niilo22

INSIDE STEAMISSA: http://store.steampowered.com/app/304430/?l=finnish

Facebook: https://www.facebook.com/pages/MKGamerr/457997457555711
Deviantart: http://mkgamerr.deviantart.com/
Sähköpostiosoite lötyy kanavani ”Tietoja” kohdasta.

10 kommenttia “MKGamerr – Tube Q&A #3 Mielipide niilo22:sesta ja muuta

  1. Noniih, sainpahan pitkäst aikaa jotain tehtyy tänneki :D. Seuraavana vuorossa olisi aihevideo, vakavasta aiheesta josta itse on paljon kokemuksia. Hyvällä lykyllä saattaa tulla jo tänään tai sitten huomenna ^^. Sen jälkeen ajattelin keskittyy yhteen seuraavaan Moon-jaksoon jonka jälkeen ensi viikolla alkaa CPS #100 työstäminen… näin siis suunniteltuna lähitulevaisuuteen ;P.

  2. Pakko nyt kommentoida että Niilo22 vaikuttaa hyvin viisaalta TIETYLLÄ tavalla. Mutta ei siin mitää hyvä video kokonaisuudesaan.

  3. Niilo oli mun suosikkitubettaja aidosti vielä toukokuussa 2016, siitä alkaen seurannut naama näkkärillä ja punaista nähden keisarin touhuja. Hänen elämänsä laatu on kääntymässä laskuun, naama roikkuu ku lehmän häntä ja ei enää asiaa, mitä jaksais kuunnella, koska liikaa valitusta ja itse aiheutetun syövän puimista paasauksen kautta.
    Minun kommenttini hyvin usein luetaan vittuiluna, vaikka "hjuumori hurskauksia" niinsanotusti luikautan. Niiloritareilla, edes niillä vanhimmillakaan ei todellakaan ole huumorintajua/tietoa kuinka meemit syntyvät tossaja.

  4. Miksi tässä videoissa on näin paljon dislikejä? Eikö ihmiset osaa ymmärtää mielipiteitä vai onko vaan vihasia ku kommentti ei päässy videoo? 😀

  5. Hyviä mielipiteitä. Itse olen samaa mieltä Five Nights at Freddy's:in fandomista, että sellaset pikkufanboyt tekee yleiskuvan pelin fanikunnasta aika syöpäseks. Toki, onhan jokaisella fandomilla oma 'pimeämpi' puolensa, mutta muutamassa fandomissa se on poikkeuksellisen yleistä (Homestuck, FNaF, Minecraft, UNDERTALE), että pikkujätkät tuo sen cringen, ja se cringe korruptoi fandomin. Hyvä video taas kerran, tee samanlaisia myös tulevaisuudessa ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *